söndag


Fredagen var verkligen hur rolig som helst, Sandra från Umeå ägde och Emelie va bäst behöver jag säga nått mer.. Vi ska snart till Umeå och festa vilket jag ser fram emot!:D HAHAH, bäst kommentaren för kvällen Sandra: "Ska vi knulla eller tyck du ja ä för äckli?" kanske inte låter roligt men tro mig ja höll på kissa ner mig!

Igår hade jag & Jonte myskväll, tände ljus och myste lite med Ben&Jerrys. När Anders & Hege kom hem från några vänner så såg vi Titanic :) Sluta med att Jonte somna & Anders la sig så de va bara jag & Hege som satt kvar till slutet, ni vet tjejer(A) Efteråt hade vi en jätte trevlig pratstund, kunde man ha en bättre svärmor?

Idag blir det bara att ta de lugnt, vi ska kanske fara hem till mig. Blir Johan Falk ikväll skulle jag gissa. Nu är jag hungrig, frulle står på schemat!


STAAATION!!!!!



* Skola
* Träna
* Hockey + mat
* Bez
* Olles
* krysset (hihih)


Nä, blir inge station ikväll för min del, vi ska se hockey, käka midda & dricka några kalla på atorpgrillen sen ska vi klunka några till hemma hos Bez sen drar vi vidare till Olles där vi kommer spendera resten av kvällen!:D Kändes mer värt att fara på Olles ikväll faktiskt, TAGGAR TUSEN!!! Emelie ska med ikväll & då vet jag att de blir roligt, är aldrig tråkigt med henne liksom!:D Nä nu ska jag packa färdigt de sista,väcka min lilla prins som sover, äta frulle & sedan dra till stan:) TAT LUGNT IKOELL!!


min partykompanjon


Tisdag

HAHA nästan ett skämt hur lite tid jag ängnar åt min blogg...menmen, den som läser min blogg får helt enkelt ha tålamod. Idag har vi haft prov sen sluta, mke skönt och de gillas. Ikväll blir det att träna och sen chilla på krokusvägen. Har jag nått mer jag ville säga... jo, apu imorrn & på tordag. Station fredag. Jaa de va nog allt!:)
TJING


det är du som får mig att orka, det är du som får mig att le


Brudar när kör vi nästa gång?:D






Fattar inte varför killar alltid klagar på att vi tjejer har mke packning?



Boliden pizzan♥

Valfri hastighet till LGB!

Ölen på kylning...någon kastade ner den andra för hårt!

Vilka är bäst?




En liten välkomstbild:)




Matkällaren har en speciell plats i våra hjärtan♥
















Givetvis läste vi porr! - det hör liksom till.



Nästa morgon - pigga & fräscha!




Längtar till nästa gång!!!


jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig

Jag känner mig glad inombords & ibland springer tanken ikapp mig, att jag är världens lyckligaste människa som har så underbara människor runt omkring mig som bryr sig & som finns där.




Melissa Horn´s låtar ligger varmt om hjärtat

Min helg

Fredag
- jobba hemma hela dagen
- 19.30 stan, vickan
- hänga med viktor, johan osv
- 02.00 hem till en full karl för att sova

Lördag
- Vakna kl 13.00
- Stan med Jonte
- Handla med Malin
- Lämna Jonte
- Fixa sig hos Malin
- Hämta Jocke & Emil
- Förfest hos Vickan
- Olles
- Max
- Efterfest
- 07.30 drar vi arlset till Vickans lägga
- 09.00 somna
- 12.20 vakna = DÖD

Söndag
- DÖD
- 22.00 sova




Bild från i somras,dagen efter Boviken





to night gonna be a good night!


IKVÄLL ÄR DE FEST & VI KOMMER HA DET BÄST!!!!
TJIIIIIING!!!

.


lets go

Nu blir det stan med Vickan sen tandläkarn..
Vi hörs när jag är hemma!
TJING

your love will be safe with me!


Runa(vår häst) mådde kung, lika glad & busig som vanligt!:) Saknar henne en aning måste jag säga.. men vem vet,syrran & mamma snackar om sommarhäst & ja måste faktiskt säga att de skulle inte vara mig emot! Nu har jag duschat & tagit på mig lite andra kläder en mjukis (de kläder jag lever i här hemma) och ska strax börja bege mig till stan. haha lite roligt att jag & Jonte inte skulle sova med varandra i veckan men var sov jag i södags?,måndags? tisdags? och ikv.... men eftersom han är världens underbaraste så går de inte att hålla sig ifrån honom :$ PUSS på dig om du läser de här gubben:* Ikväll ska vi träna träna träna & jag längtar!:) Vet inte om jag kommer hinna skriva något mer idag men vi hörs imorgon.
over.and.out.dudes


Runa är den lilla svarta buskorven♥


it´s all worth it in the end

Igår jobbade jag hela dagen med projektarbetet sen kom Moa kl 16.00 & hämtade mig. Vi for till stan för att hitta en jacka åt henne, hon ska nämligen till Stockholm imorgon(hon&amanda) & jag kunde inte vara mer avis.. men men :) Vi sov hos Jonte & vi la oss & sov kl 21.00, somnade då innan 21.30. Imorse väckte Moa mig kl 05.00 vilket inte kändes så himla frästande men eftersom hon började jobba kl 06.00 så var det bara att pallra sig upp. När vi kom ut va bilen helt översnöad så de va bara att börja sopa av bilen och sen köra hem på oplogade vägar. 05.45 var klockan när jag kom hem & då hade ja 2 val, antingen lägga mig & sov några timmar eller börja jobba.. snäll som jag är så skottade jag lite av gården sen gick jag in & fikade med pappa,mamma & lillasyrran & nu sitter jag här, har spacklat klart för tillfället & väntar på lunch..hmm undra vad de blir=)
Sen ska vi även hälsa på vår lilla shettlandsponny som vi sålde för snart 2 år sen... gud vad tiden går fort, känns som jag hade mina hästar typ igår.

Har inga som helst planer för kvällen btw, om någon är busig & vill hitta på något så kan man ju tex hör av sig till MIG:)


-07 eller -08


2010-03-08

Humör: Pigg & glad, dock denna jobbiga hosta..
Frisyr: Uppsatt
Klädsel: mjukisar, linne & Jontes tröja
Gjort: Varit med dessa busungar hela dagen
Borde göra: mitt projektarbete klart
Vill ha: pengar, utlandsresa, lägenhet, ny snygg bil
Lyssnar på: radio
Dagens bästa: Strålande väder & min baby
Dagens sämsta: kanske måste vara barnvakt ikv..
Dagens händelse: jag hoppas att dagens händelse blir badtunna, om ja lyckas slinka undan att vara barnvakt.


fula ögon...ful kille


Tittade in i denna blogg, detta inlägg är så sant som de kan bli! - cityporr.se


Jag har haft sex, inte bara en gång, utan massor av gånger. Jag tycker om sex, det är lite som att få gå på bio. Ibland bestämmer man i god tid, bokar biljett och förbereder sig genom att duscha och göra sig fin till den romantiska tillställningen. Ibland kastar man sig iväg i sista sekund i hopp om att få plats hos biografen. Ibland visas filmen till och med utanför biografen. Ibland är det roligt, ibland jobbigt, oftast skönt och vid vissa tillfällen så får man tillbehör till filmen.


När jag var 15år bokade jag min första biobiljett, ungefär en månad innan filmen skulle gå på bio. Filmen var otroligt spännande och otroligt kort. Här kommer vi till första killen i mitt liv -Han som tog min oskuld-. Från honom fick jag ta med mig sängkläderna hem när det var över. Jag fick tvätta dem i min egen tvättmaskin eftersom det var lite blod på dem.. Tack för den, det var exakt så pinsamt som de kunde bli!

Jag har, tro det eller ej, hunnit med något -One-night-stand- Jag är inte oskyldig. 
Hur trevligt är ett one night stand egentligen? När man är Skitfull tror man att man är Skitsnygg. Man tror även att man är världens största porrstjärna. Jag vill inte veta hur jag sett ut eller vad jag har gjort. Låt mig bara få glömma.

Alla killar som är -för snabba- är oftast lika söta, "föööörlååååt", sen en kram... De är okej så länge jag får mer om jag vill ha mer. De killar som kör på stilen, -nu kom jag, då var vi klara- , dom kan vid detta tillfälle försvinna.

-Storleken då?- Visst har de betydelse, jag vill inte vara en trasig tjej när allt är över, jag vill inte heller missat att någon har varit på besök. Jag är så svensk man kan bli. Lagom är bäst.

Jag har inte alltid -sex i sängen-. Varför skulle jag vilja vara begränsad till denna minimala yta? Jag har inte heller alltid sex med killar. Jag är väldigt bra på att ha -sex med mig själv-, det finns nämligen ingen som känner mig så bra som mig själv! Jag tänker, kära vänner, inte sluta ha sex även fast jag bor på 34 kvadrat tillsammans med två andra!


Första dagen på lovet

Måndag igen.. måste säga att lov är nog de bästa som finns! Blir inget jobb för mig i veckan eftersom jag ska jobba hemma för fullt, dock ska jag & Lina måla om hårsalongen Karma nästa vecka onsdag,torsdag så då får vi oss en liten slant. Vi ska även jobba hela påsklovet & veckan efter på Malmia & sen ska jag tapetsera hemma hos Karin, vår arbetsgivare :P Helgen har jag spenderat nykter, fredags va jag med brudarna och vi va på 3 olika förfester sen for vi på Olles, riktigt kul även om vi va nykter. Lördag följde Clara med hem till Jonte, hon har varit med Hanna...dom sitter typ ihopklistrade ungefär.. egentligen skulle vi hem igår men Jonte kom då på idén att vi skulle stanna en natt till så here I am:)

Är barnvakt just nu, vi ska fara kring kl 14.00 & då ska jag lämna Hanna på fritte, lämna snus till min älskling som är duktig och skottar av tak..är inte avis, han ska göra de hela veckan:D sen efter de ska vi rulla hemåt!:)

Inatt
blir de att sova utan min älskling :( har inte gjort de på...jaa jag minns inte sist jag sov själv. Önskar ibland att vi bodde närmare varann :)

Nä, nu ska vi ut & busa i snön. Vi hörs ikväll♥


Här har vi bustrollet Hanna♥

meet me halfway

Äntligen fredag, sista skoldagen och efter de väntar 2 veckors lov! SKÖNT!!:) Vi är lediga vecka 11 för att göra klart projektarbetet..kunde inte passa bättre! Börjar 10.15 och slutar 13.40. Ska hem, äta tacos sen vet jag inte vad som händer ikväll. Ska höra vad Luu gör, om vi ska vara chaffis ikväll eller om vi ska mysa:)

Tagga Umeå nästa helg säger jag bara!:D


torsdag

Lite roligt att de va en vecka sen jag satt här & skrev i bloggen... måste bara säga tack för alla kommentarer även fast ja inte har skrivit :P Har egentligen apu idag men vad som händer i min mage är ännu oklart.. har börjat få tillbaka de onda vilket inte gillas! Ett plus på de är att min hals har typ svällt igen & jag har fått världens hosta,fick nästan brännblåsor under fötterna i tisdags, mitt knä är fuckat men måste se de positivt, de kunde vart värre..har inte fått magsjuka som många andra,thank god!

Tjejerna pratar om utgång på fredag, att vi ska testa de nya stället Molly´s men ja vettefan.. min mage behöver nog en nykter helg. Dessutom ska vi till Umeå nästa lördag & då blir de också fest, så tyvär bridz jag sviker er än en gång.

Nu ska jag försökta stoppa i mig nått i magen & sen ska jag ringa Vickan. Förmodligen kommer de inte gå en vecka till nästa gång jag skriver, har bara varit mke i veckan..

Denna brud är nu påväg till Thailand & jag hoppas du får världens bästa resa!



P.S en guldmedalj till min pojkvän som alltid ligger & styker på min mage så de ska bli bättre, PUSS!

RSS 2.0