D A G S F Ö R A V G Å N G!

Tack Vickan för ditt fina inlägg, crazy as I am så ångrar jag inte att ja sprang fram
den där kvällen. Vi vi har är något bra, något unikt & värdefullt. Love you!
NU DRAR VI BRUDAR!!:)
SEEYA!


G-blogger- it's all worth it in the end

Tack för den här stora äran, jag ska få skriva ett djupt och intressant inlägg här på annas egna blogg. Först blir jag också. Ett djupt tror jag inte det blir, men möjligtvist intressant.


För tillfället så ligger Anna och malin och vilar sig i soffan inför kvällens planer. Själv sitter jag och utnytjar datan, eftersom jag sällan sitter vid en då jag fortfarande inte fixat internet till lägenheten, vad sägs om en high five på den. JA, då till kvällens planer. Vi ska handla lite smått och gott iaf och sen bär det av åt juuurn, lgb, lillgranberg! Det blir vi tre, pygmemalin och babelu. Vad vi ska göra kan jag inte riktigt sätta fingret på, vi har väl inte planerat sådär hiskelit mkt.. Vi har ara saft vi skulle åka iväg vi för att helt enkelt. Vilket kommer bli en intrssant kväll och en kul sådan!

Hela den här veckan har bestått av annah, för att göra det kortfattat. Vi har promenerat, skrattat och njutit av varandras sällskap. Eftersom vi är bäst på att vara sämst på att vara med varandra, egentligen. Men nu har vi gjort ett anna&vickan schema. Då vi skriver upp då vi är med varandra, och då vi ser att det börjar bli en alldeles för stor lucka, ska vi sätta oss på vilket föremål som helst för att komma till skott att vara med varandra. Okej jag ljög, finns inget snt schema men vi ska se till att det itne blir som de brukar..

Vad skriver man i någon annas bogg då man ska gästblogga egentligen? Ska man skriva som ett vanligt inlägg eller ska man kanske skriva om hur underbar ägaren är? Ska man skämta sig igenom hela texten eller vara sten seriös kanske? Men nu gör vi sähär. En liten blandning..

Så nu i slutet ska jag skriva lite fina ömma ord om just Anna Holmgren.
 Våran första träff är nog något att skratta åt. Det var en kväll på nova, en tjej skriker mitt namn, jag vänder mig om och där står det en storbystad mörkhårig tjej, har inte träffat henne innan så inget bekant ansikte. Hon gav mig en kram och tyckte det var kul att äntligen få ses. Jag höll med fast jag inte fått grepp om vem kvinnan var än. Tills bara ett moment, det var ju den ökände Annaholm_. Efter det har vi hållit kontakten på lite olika sätt. Men vänskapen har varit unik. Vi har något som är underligt men fint. Även fast vi nästan aldrig ses och har känt varandra länge. Så känns det som vi varit med varandra i evigheter. Jag är glad att hon var en crazy brud och kom fram som hon gjorde den kvällen. Men jag tror även fast vi träffts vid ett annat tillfälle hade vi suttit i samma sits. Du är en udnerbar vän, vet inte hur jag sak uttrycka mig ner än så. Du är wunderbar anna with the bombs.

Nu har jag skrivit av mig lite och hjälpt anna med att få till något inlägg. Nice! Nu ska vi ha en awesome kväll och bara rå om varandra, eller vara sjukt tokiga. Ha en trevlig fredagkväll gott folk!


 annalu fick vara med också

You say you wanted more. What are you waiting for? I'm not running from you

Idag är det torsdag, efter gårdagens prommis i storm + ben,rump och magövningar med vickan är jag ungefär lika vig som en 90 åring idag.. fyfan va träningsverk jag har! Kan knappt sätta mig när ja ska på toa..vilket är nödvänligt!Första dagen jag kom hem i veckan, mitt hus luktade inte allt för gott eftersom ja inte tömt soporna på en vecka men nu är de fixat och skurmedel luktar de nu:)

När vidde & nygren käkade igår lovade jag dom att nån gång framöver ska jag trycka ett dubbel buremål med plusplusmeny..önska mig lycka till?:/

Nu måste ja upp och slipa, Jossan kommer hit sen så då måste de blivit gjort något.
Sleep over i stan eller hemma i natt, de lär vi se senare. PUSS


Imorrn är de jag + några brudar som drar till LGB för lite mys♥


that´s what you get!

Hejhallå!
Är ni tillbaka i min soffa,liggande under mina två filtar..dagen har varit helt okej, sälja fika på skolan och vi drog in över 3000 kr så. Blev sedan Vickan och prommis, korv till midda & sedan fruksallad & nötter. HAHA, blev även tagen av Maxis säkerhetsvakt men de är en annan historia. Vill bara säga att Vickan har alltid & kommer alltid vara en fet stjärna i min värld, rock on girl!♥

Vi tar gruppkort & förbi kommer Vickan flygande, ovanligt?:D


Imorrn är det söndag = Johan Falk = Fett nice!


every song ends so is there any reason to not enjoy the music


Fredag idag & ännu en lugn helg väntar mig & jag bara njuter!:) Skola till halv 2 sen stan en snabbis, hem med Moa sen sitta & roa sig med omegle sen trodde jag att vi (som vanligt på fredagar) skulle äta tacos men nae inte idag? Dock va vi alltså 10 pers som åt men vafan... Ber till herren där uppe att vi ska äta tacos imorrn då!♥ Annars har vi varit ute & gått en prommis i -20 vilket inte va de varmaste jag har gjort men vi frös då inte ihjäl iaf. Vi har även hunnit baka 60 st negerbollar till imorrn då vi ska sälja fika till vår klassresa,nice. Klassfest den 6 Februari är också bokat. Vi peppar till de alla BP3HU & BP3MI!!:) Nu ska jag fortsätta se tv. Vi hörs!


Bara jag som längtar till nästa avsnitt av Johan Falk?:)
(Han är verkligen inte snygg på söndagar men på den här bilden, mm!)


PROMMIS I -20 VAD SÄGER VI OM DET?



JO VI SÄGER TUMMEN UPP PÅ DE!!
KYSS I ÄNDÖPPNINGEN



.

Inga ord kan förklara hur jag känner.


you always smile but in your eyes your sorrow shows

Känns lite tråkigt att man inte kan skriva så ofta eftersom ja sällan sitter vid datorn nu för tiden men man får skriva så ofta man kan helt enkelt. Idag har jag hann ja inte på de 2 lektionerna som jag hade eftersom vi hade bokat tid för att prova balklännig. Hade hittat en klänning på blocket som va jätte fin men den hann tyvär bli såld, sen hittar ja världens finaste klänning idag som verkligen satt som en smäck men SJÄLVKLART så fanns den bara i 2 fula färger.. typiskt! De fick bli en klänning som såg nästan likadan ut och vilken färg den är får ni se på balen!:) Längtar faktiskt ganska mke, kommer nog bli roligt!:)

Sen tog jag & Stenberg en prommis nu efter middan & de va inte helt fel, finns det något skönare än att fara ut å gå med någon kompis & bara prata om allt? tror inte de!:) Nu ska jag tända en brasa & sen bege mig upp för att börja spackla väggarna. Före & efterbilder kommer sen när det är färdigt. Skriver nog sen ikväll, vi hörs!♥ 



Klänningen på blocket

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Lördag

Hejhej!:)
Nu har jag slutat skriva på vår gamla blogg(partyfolk.blogg.se) & startat en egen istället. Kände att de var på tiden, right?:) Aja, igår så va ja med Jonte & vi käkade tacos till midda vilket inte satt helt fel i mysmagen min. Efteråt tänkte vi vila en stund & sen fara ut å hitta på nått men hipps vipps så var klockan 22.00 & då kände vi att de inte gav så mycke att fara ut så de blev en hemmakväll igår, vilket ja kunde behöva. En återhämtar helg blir det här, har varit så mke festande å ståhej att man blir helt slut & då behöver man en sånhär helg tycker jag.

Idag har jag & pappsen inhandlat massa färg & annat, så de blir att börja redan idag. Har tagit bort allting så nu ska trappen börja slipas & grundas sen ska de rivas tapeter & spacklas. Kanske skulle ha börjat tidigare, ja vet inte men de går ju inte att göra ogjort nu iaf. Bara att köra på helt enkelt. Ikväll blir det tacos igen(hemma) och sen vet ja inte vad som händer(josse?). Kanske blir att jobba hela kvällen här hemma, tvn eller något annat.
Aja, nu måste jag sätta igång. Vi hörs!:)


Saknar värmen & mina pitetjejer grymt mke!!♥



RSS 2.0