you


Jag vill skriva så mycket om dig, om oss men jag vet inte hur jag ska få ut allt i ord. Du får mitt hjärta att brinna, du får mig att skratta, du får mig att le, du får mig att tycka om mig själv, du får mig att tro på något, du får mig att tro på kärlek som jag aldrig gjorde. Jonathan du får mig att bli stum, du är mitt livs kärlek. Jag kan inte leva utan dig. Utan dig är jag tom, jag kan inte andas, jag kan inte leva utan dig.

Skulle jag förlora dig, skulle jag förlora mig själv. Jag skulle förlora allt, mitt liv. Tro mig inte om du inte vill de men jag vet att de är så. Jag är så djupt förälskad i dig, jag trodde aldrig att man kunde få såhär starka känslor för någon, men nu vet jag.

Jag vet att dina kompisar kanske inte tycker att jag är den bästa, att jag inte räcker till, eller att jag hindrar dig för att vara du. Ja vet inte, men allt ja vill är att du ska vara lycklig. Jag vill att du ska kunna vara dig själv & trivas med dig själv. Jag kanske gör galna saker men de är bara för att jag är så himla rädd för att förlora dig, förlora mig själv.

tihih din mamma ringde mig nyss & jag kan inte annat än le, hon berätta en sak som gjorde mig så glad!
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket Jonte!♥
Hoppas du har haft kul ikv!
Puss din Anna.

RSS 2.0